A Simple Key For بیوگرافی سارا باقری Unveiled
A Simple Key For بیوگرافی سارا باقری Unveiled
Blog Article
سارا باقری در سال ۱۳۸۲ برنده بازیگر نقش اول زن جشنواره فجر برای رادیو و تئاتر و برنده جایزه بهترین بازیگر جشنواره تولیدات مراکز استانها انتخاب شده است همچنین عنوان گوینده برتر استان را هم دارد.
در این سریال او عاشق پسری به نام پیمان می باشد. سارا که در نقش مائده ظاهر می شود یک دختر دانشجو است که در مسیر زندگی با اتفاقی رو به رو می شود که پیش از این تجربه آن را نداشته است و این موضوع با تغییراتی در زندگی او همراه است.
او با فیلم های «مارال»، خون بها و فیلم سوگند وارد سینما شده و با سریال هیولا به کارگردانی مهران مدیری وارد نمایش خانگی شده است.
او اصالتا گیلانی و بزرگ شده تهران می باشد. پدرش قدیر باقری (کارگردان و تهیه کننده) و مادرش طاهره اسماعیلی در رادیو فعالیت دارد و یک خواهر به نام دنیا دارد که کار گریم انجام می دهد.
باقری از بازیگران گیلانی سینما و تئاتر و تلویزیون است که از نوجوانی وارد بازیگری شده و در چند نمایش و فیلم و سریال ایفای نقس کرده که از جمله میتوان به «ملکاوان» و «کوبار» و «هیولا» ، نیمه پنهان ماه، خانه ی پدری یک و دو، عطر ترنج، جشنِ مهرگان، آپارتمان نشین ها، ماجراهای فامیلی، گل دره، ماه نشین، فرزندانِ آقا، طلایه داران، نه چندان دور، فردا روشن است و … اشاره کرد.
سیامک نمازی کیست؟ بیوگرافی جاسوس آمریکایی که در ایران دلال نفت بود [از تولد تا بازداشت و آزادی]
انسان طبیعت فضا تکنولوژی جهان دیجیتال پزشکی فیزیک آینده عمومی سینما
سارا باقری اینستاگرام/ سارا باقری فیسبوک/ صفحه شخصی سارا باقری/سارا باقری ویکی پدیا/ سارا باقری تلگرام
سارا درباره رسانه تلویزیون میگوید: «تلویزیون برایم جذابتر است زیرا مخاطبهای زیادی از اقشار مختلف دارد، اما به سینما نیز نگاه ویژهای دارم و منتظر کسب تجربه در این عرصه هستم.
گنج سکّههای طلایی ۱۵۰۰ ساله در یک «خانۀ سوخته» هزارساله کشف شد مطالب بیشتر
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد بیوگرافی سارا باقری + عکس سارا باقری ویکیمدیا است.
آموزش حذف اکانت اینستاگرام: راهنمای کامل حذف موقت و دائم
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
. بی شک افتخارِ بازی ، و تجربه ی بازی جلو دوربین شما ، اگرچه كوتاه ، اما جز لذت بخش ترین تجربه های كاری بود